Sneak-peak på 'hemligheten' ;P

Vad tror du att det är? :P
 

Summer's inriktning är nu bestämd ^^

Nu har jag bestämt vad Summer ska tränas inom ;) Han ska bli en jakthäst c:
Lika bra att ta med allas inriktning x)
 
Maddie ska användas som championatshäst tills Sky är färdigtränad. Hon kommer senare användas som terräng- och galopphäst. Galoppen är vad vi två kommer satsa mest på, men med sina graciösa rörelser och lugna psyke så kommer hon även startas i några terrängtävlingar.
 
Farrain är pensionerad och kommer förbli det. Tidigare var hans inriktning mestadels dressyr, men några enstaka galopptävlingar hann vi med. Han kommer hobbyridas och bli en skogsmulle, och om han fortsätter vara pigg så kanske, bara kanske, vi startar i någon liten dressyrtävling.
 
Summerblood kommer bli en jakthäst när han är färdigutbildad. Med hans stadiga hovar och snabba gångarter så kommer vi nog ta oss långt.
Just nu används han mest som utställningshäst, men tränas dagligen.
 
 
Skydream
 

Skydream kommer användas som championathäst och ska användas inom grenarna; distansritt, dressyr och lite körning.
Hon utbildas just nu och det kommer ta ett tag innan denna dam erövrar banorna.
 

Inga ord

F'n vad jag hatar min dator alltså -.-
Precis när starten gick så stängde datorn ner SSO och jag missade starten x.x -.-

Tagga FGC c:

Taggar FGC med Maddie nu ;P
Så har jag bestämt att jag ska ha positiv attityd efter loppet också xP (Det har hänt några gånger [nästan alla] att jag svär x antal gånger åt hästen, ringer hem och byter häst eller loggar ut. Fast värst var nog senaste gången jag tävlade i FGC; Farre vägrade hoppa vid ett hinder //murhindret efter fårhagen, det han aldrig vill hoppa vid// och sprang sedan in i Andy's hus //utan att jag styrde dit honom..//. Det hela slutade med att jag inte kollade åt honom och just nu har han en orangesmiley och står i ett hörn i stallet..)
(Hann inte beskära sista bilden, 5 min kvar innan start och jag står i hemstallet i VG...]

Lite smått ;3

Nästa vecka ska jag vara borta under helgen (vet inte riktigt när jag åker och när jag kmr hem), men jag ska iaf iväg och campa med några kompisar ;) Så när jag är borta så kommer Danielle eller Emelie (en annan bästis) ta hand om mina pållar o kanske träna Summer/Sky, så då blir det ingen bloggning heller.
Sen har jag en liten överraskning som jag ska skriva om den 1a maj ;D Vi är lediga då så det passar ju perfekt ^;^ (Det är inget om bloggen eller Rose, alltså ingen stor överraskning xP)
Men nu ska jag återgå till att träna Summer o sen delta i FGC med Madds :)

Maddie = √

Nu är Maddie äntligen klar ;D (Hon blev det igår, men hann aldrig blogga) Men först lite annat (som har med Maddie att göra ;P)
Igår när jag loggade in fick jag se att jag hade fått post c: Nyfiket stack jag till postlådan och fick syn på detta mejl;
:D Dagens bästa :D Så stolt över min lilla prinsessa ^,^ Sen senare under dagen tog hon 5 nya rekord (alltså slog hon sina egna tider, då hon har rekord på 5 av 6 //exempel// av banorna ;P) och 1 dagens bästa ^^
Så vi tävlade runt lite x)
Och nu äntligen är hon klar :D
 

Cinnamonfire

Nu har jag börjat ta hand om Danielle's häst Cinnamonfire (Kanelen) också ;3 Hennes dator har kollavippat så jag tänkte att jag kan ta hand om Kanelen medan hon väntar på att den gamla ska lagas, eller att de köper en ny ;)
Som ni ser så mår han gaaaaaaanska dåligt x3 Tog hand om honom igår också, så nu är hans smiley orange iaf ;P
Nu är han klar :)

Uttråkad..

Sitter och väntar på att klockan ska bli 6 (ska iväg på "hemligt uppdrag" då xP)..
Så då kom jag på att jag kan ju faktiskt sätta mig och tråka vid Chibi Maker x)
Starshine:
Concorde:
Tin Can:
Meteor:
Farrain:
Maddie:
Summer:
Sky:

Summerblood

Summerblood
Summerblood (Summer/Gold) är väldigt ny för mig, då jag endast ägt honom i snart en vecka. Men vi utvecklas tillsammans.
Han är en morabhingst på sex år, så han är ganska ny inom med ridningen och lär sig något nytt nästan varje dag. Än så länge visar han potential inom hoppning och dressyr, så det får nog bli hans huvudinriktning i framtiden.
Summer är väldigt lugn och försiktig, vilket passar mig utmärkt.

Midnightmadness

Midnightmadness
Midnightmadness är min andra lilla ögonsten.
Hon är ett mycket vackert exemplar av rasen Engelskt fullblod, och importerades till Jorvikön för cirka tre veckor sedan. Hon blev min efter en dag, så vi två är håller just nu på att upptäcka ön tillsammans.
Midnightmadness, eller Maddie/Madds som hon kallas för, är 7 år gammal och ska precis börja tränas inom terrängritt.
Hon är väldigt snabb och gillar att ta befälet så jag har startat henne i några mindre galopptävlingar och vi satsar på att klättra i stapeln. Fast terrängritt är nog det hon är duktigast på.
Dressyr är inte alls hennes grej, och hon avskyr det verkligen. Men någongång ibland lyckas man få in henne på banan, och då går hon hur fint som helst, fast som sagt är det inte hennes grej.
Till lynnet så är hon väldigt bestämmande och hetsig, så det krävs en stadig hand om man ska kunna rida henne.

Farrain

Farrain
Farrain är min lilla ögonsten, kort sagt.
Han är av rasen Jorvikiskt Varmblod, och en ganska stor sådan.
Farrain, eller Farre/Gammelsmurfen som jag säger, har varit i min ägo sedan den 6 mars, men jag har ridit och skött honom sen i juni 2012. Han är just nu 14 år, och fyller 15 den 2:a augusti :)
Farre är tävlad inom dressyr (LA, LB, LC) och galopp. Samt lite terräng vid sidan av, men jag märkte snabbt att det inte var hans gren och återgick till dressyren.
Vi två har haft våra upp och nedgångar, men jag tror aldrig att jag älskat en häst så mycket som jag älskar min Farrain.

Presentation av hästarna o.0

Jag har helt glömt bort att lägga upp presentationer om hästarna.. o.0 Så här kommer de ;)
 
EDIT: Skriver dem i separata inlägg x)
 

6 veckor

Skolan är nog den största orsaken till att min bloggning inte är på topp.
Vi har läxor, prov och jag är alltid jättetrött när jag kmr hem ifrån skolan, så bloggandet är inte det jag prioriterar först.
På måndag är det 6 veckor kvar till skolavslutningen (för oss) så om ca 6 veckor kommer min bloggning bli bättre ;) I helgen ska jag bort så det blir nog ingen bloggning där (ska vara borta nästan hela lördagen o en stund på söndagen).
Men nu till några 'bra' nyheter ;)
Maddie är nu officiellt uppe i lvl 14 :D. Så om jag räknat rätt så kmr hon nog upp i lvl 15 på söndag, men förhoppningsvis på lördag ;3
Igår tog vi 2 dagliga rekord (C:) och slog gamla rekord på nästan alla GÅD banor :3 :)
Hann inte starta henne något i GC/MC så jag bestämde att alla tävlingar får vänta tills hon är klar ;P. (Iaf några av dem xP)
Men det går framåt iaf ^,^ Så idag ska jag träna henne och försöka få en startplats i FGC. ;)
I onsdags kom jag in precis innan FGC (snarare 10 min innan, men det kom aldrig upp att det va 5 min kvar). Jag visste att det var kl 5, så 16.58 stack jag till FG o såg till min förskräckelse att det var 1 min kvar till start!
Maddie var inte skött elr nånting, fast jag tävlade med henne ändå x). Det gick väll inte så bra, men vi tog oss i mål ändå x3


Maddie :D

Min underbara Maddie :D <3

Nu snart :D

Nu är det nära att den öppnas igen :D
Det är många som kommenterar om kartan (att det har kommit en till plats), så vi får hoppas det c: Fast det kanske bara är rykten xP

*** ///// # DESIGN BY ELVIRA NYBERG # ///// # COPYRIGHT # ///// ***